Het landgoed

Op het landgoed bent u verzekerd van alle rust en privacy. Van de andere aanwezige gasten op het landgoed merkt u nauwelijks iets. U kunt hier voortreffelijk van de uitbundige Hongaarse zomerzon genieten, of de heerlijke schaduw van de fruitbomen op het landgoed opzoeken. Elk seizoen heeft zijn eigen oogst. Het staat alle bewoners van Király Tér vrij, de appels, pruimen, perziken, abrikozen, peren en druiven te plukken. Op Király Tér groeien ook notenbomen.

Ongerepte natuur

Dit gebied is een paradijs voor wandelaars en vogelliefhebbers. Hier is het 's avonds nog echt donker. De sterrenhemel is een tot aan de nok toe gevulde schatkist. Ziet u dat in Nederland nog wel eens? U bevindt zich in het midden van de ongerepte natuur van het Hongaarse platteland. Kinderen hoeven zich niet te vervelen. Er zijn speeltoestellen zoals schommels, een klimkasteel en een grote trampoline aanwezig op het landgoed. En natuurlijk kunnen ze in het zwembad terecht. Een nabijgelegen manege voorziet in mogelijkheden voor paardrijden of het maken van een rit met paard en wagen.

In de buurt

In Csemö - 4 km afstand - zijn verschillende kleine winkeltjes en een supermarkt COOP voor de dagelijkse boodschappen. In Cegléd - 15 km afstand - is een Aldi en een Lidl die tot 20.00 uur open zijn. Ook de Tesco is in Cegléd. Deze winkel is tot 's avonds 22.00 uur open. Op zondag zijn deze winkels gesloten.

In Csemö is een klein restaurantje waar je goed en goedkoop kunt eten. In Cegléd zijn meerder restaurantjes waar je goed kunt eten voor weinig geld. Sommigen hebben een nederlandse menukaart.