Gastenboek

Onderstaand ziet u een greep uit de reacties die wij hebben ontvangen op onze accommodatie. Wilt u zelf ook een reactie achterlaten, vul dan het reactie formulier in die u op deze pagina kan vinden

Geweldige tijd op prachtig landgoed

Wij hebben de eerste 3 weken van juni bij jullie mogen vertoeven in Villa Dio. Wat hebben wij ondanks een kleine tegenslag een geweldige tijd bij jullie gehad. We werden helemaal zen, op jullie prachtige landgoed.
Echt alles zag er perfect goed uit en geweldig onderhouden, een lust voor het oog. De vrijheid die we hadden, de villa alles perfect voor elkaar. En dan jullie gastvrijheid, jullie persoonlijkheden, de bereidwilligheid en de gastvrijheid echt super.
Ook op het moment dat we even hulp nodig hadden werd dit door jullie beiden geweldig opgepakt. De energie die jullie erin steken wordt ruimschoots beloond. Onze dank en waardering is dan ook heel erg groot.Jelle & Ankie juni 2022

Echt het aanraden waard

Lieve Lammi en Roelof
 Ook wij hadden het voorrecht om voor de 2 de maal op jullie prachtige landgoed te mogen verblijven  Het was wederom een groot succes. Prachtig.. wat een luxe.
 Echt we kijken nu al weer uit naar volgend jaar. Wij hebben genoten van  jullie gastvrijheid...en die van Hongarije  wat een mooi land. Onze dank ook namens de kids

gr Roelof en Henriette
 ps   echt het aanraden waard

 

Heerlijke vakantie gehad met ons hele gezin.

We hebben met zijn achten genoten van de gastvrijheid op Kiraly Ter. Wat n tuin en heerlijk zo'n zwembad. Het was erg warm dus ook echt nodig die verkoeling. Natuurlijk ook Boedapest bezocht en Kecksemet en het aquapark van Cegled... Bedankt Lammi en Roelof voor de gastvrijheid! !!
Wilbert en Irma.
 

De omgeving is in één woord avontuurlijk!

Reeds 3 keer met mijn gezin en vrienden verbleven op Kiraly Ter in de villa de Barack.
De Barack is van alle gemakken voorzien, zelfs een nederlands senseo apparaat was  aanwezig en de kids waren erg blij met de wifi en nederlandse televisiezenders.
De villa ziet er elke keer weer picobello uit, en alle benodigdheden voor een relaxte vakantie zijn aanwezig.
Het zwembad is een aangename afkoeling tijdens warme dagen en wat ik ook heel belangrijk vind, er zit een veilig afsluitbaar hek om het zwembad, zodat ook de kleintjes vrolijk en vrij kunnen spelen op het terrein.
Onze kinderen hadden in het bosrijke gebied naast Kiraly ter een hut gebouwd en hebben zich prima vermaakt.
De omgeving is in één woord avontuurlijk! genoeg te ontdekken, en houd je van winkelen dan zijn Keckskemét en Boedapest op een half uurtje rijden zeer zeker de moeite waard.
De behulpzame gastvrijheid van de gastvrouw en gastheer is zonder meer iets zeldzaams in deze tijd, toen ons nichtje een klein ongelukje een hechting nodig had, stond de gastvrouw direct  klaar om ons naar het ziekenhuis te brengen .
Kiraly Ter is een schitterend landgoed middenin de natuur, wij zullen hier zeker terugkomen!

Fam.Cochlovius, Den Haag.

Warme herinnering

Lammi net je nieuwe website bekeken, wat een plaatje .. met warme herinnering kijken wij terug op een heerlijk vriendinnenweekend bij jullie in Hongarije.
We hebben heerlijk weekend in de Dio vertoeft, een dagje in Boedapest gewinkeld, lekker gewandeld in de uitgestrekte bossen en gezellige wijntjes gedronken op het terras. We komen graag nog een keer terug!
Sophia

Heerlijk verblijf in Király Tér

Beste Roelof en Lammi
Ook wij kijken terug op een heerlijk verblijf in Király Tér bij Roelof en Lammi, we hebben lekker gewandeld in de omgeving, met de trein waren we zo in Boedapest en meermaals voordelig en vooral heerlijk gegeten in Csemö en Cegléd dankzij de lekkere eettips van Lammi.
Hartelijke groeten Henk en Trudy van Hoven, Jarno en Ilse

Lekker bijgekomen

Af en toe lekker de fiets kunnen pakken, maar we hebben ook heerlijk in de tuin een boek gelezen en lekker bijgekomen. Het is een heerlijke omgeving midden in de bossen, we komen er graag en zo ook deze zomer hebben we weer heerlijk genoten van de schoonheid van het kleine Hongaarse dorp Csemö en haar omgeving. 
Fam.de Vries.

Groot feest

De kinderen vinden het altijd een groot feest weer naar Hongarije te gaan. Met de auto ben je zeer flexibel en in de grote tuin vermaken de kinderen zich goed bij het zwembad en trampoline. We gaan graag de bossen in en ontdekken dan altijd weer nieuwe wandelpaden en genieten vooral van de rust. Aanrader!
Fam. Hendriks

Heerlijke rust

Zoals elk jaar pakken we eind september nog een week Hongarije, sinds we het heerlijke verblijf van de fam.Luten ontdekt hebben zijn we er graag te vinden. 
Heerlijke rust maar ook met de auto gaan we altijd graag de omgeving verkennen. Hongarije is voordelig en de mensen zijn zeer vriendelijk. Een terrasje pakken met een sorbet in het centrum van Kescemet slaan we niet over.  
Jan en Karin Boom.