Villa Dio

Villa Dio is een van de vakantievilla's op Király Tér, een landgoed in de bossen van het Hongaarse laagland op 40 minuten rijden van Boedapest. Dit gezellige en comfortabele familieonderkomen biedt plaats aan vier personen en eventueel een klein kind.

Hier brengt u uw vakantie door in een huiselijke omgeving. De woonkamer met eethoek is gezellig en comfortabel ingericht. U heeft de beschikking over satelliet-TV met alle Nederlandse zenders. Er zijn een aantal boeken en dvd-films voorhanden. Er is een houtkachel om de kilte van de avonden te verdrijven. De open keuken is voorzien van een gaskookplaat en een koelkast, een senseoapparaat, koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker, warmhoutkan en tostiapparaat.

Villa Dio heeft twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed, de ander met een stapelbed. Verder beschikt u over een complete badkamer met een wasmachine.

Ook is er wifi aanwezig.

Centraal op het landgoed

U bent hier verzekerd van alle rust en privacy. Van de andere aanwezige gasten op het landgoed merkt u nauwelijks iets. Villa Dio ligt centraal op het landgoed met een terras aan de voorzijde in de schaduw van een oude kollossale boom, en een terras aan de zijkant van het huis. U kunt hier voortreffelijk van de uitbundige hongaarse zomerzon genieten, of de heerlijke schaduw van de fruitbomen op het landgoed opzoeken. Elk seizoen heeft zijn eigen oogst. Het staat alle bewoners van Király Tér vrij, de appels, pruimen, perziken, abrikozen, peren en druiven te plukken. Op Király Tér groeien ook notenbomen. Daaraan heeft Dio (walnoot) haar naam te danken.